Locale Altele
Luni, 27 Ianuarie 2020
Luni, 27 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Scandal și focuri de armă la Carei
Poliția Satu Mare  - Vineri, 5 Iunie 2015

Joi, în jurul orelor  23.30, Poliţia municipiul Carei a fost sesizată telefonic prin Serviciul Apeluri de urgenţă 112 de către o femeie din Carei, despre faptul că pe o stradă din municipiu  are loc un scandal între mai multe persoane de etnie rromă.

La fața locului s-au deplasat de urgenţă două patrule mixte de sigurantă publică şi o patrulă de politie rurală.

Prima patrulă, formată dintr-un  poliţist şi un jandarm, ajunşi la faţa locului a fost atacată cu pietre de către doi rromi implicati în scandal, distrugând geamul lateral dreapta faţă al autospecialei apartinând Jandarmeriei.

În acel moment, la coborârea din autoturism, agentul de siguranţă publică din cadrul Biroului de ordine Publică Carei a tras două focuri de avertisment în plan vertical şi unul în direcţia agresorilor la nivelul picioarelor, fără a fi înregistrate victime.

Poliţiştii au  identificat doi dintre agresori, fiind intreprinse măsuri pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in scandal.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecatoria Carei, instanţa  dispunând efectuarea de cercetări sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj si distrugere.

718 vizite
Distribuie pe