Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Femei bătute la Acâș și Valea Seacă
Poliția Satu Mare  - Luni, 13 Iulie 2015

Poliţiştii Secţiei Tăşnad, au fost sesizaţi, duminică, în jurul orelor 14.05, prin SNUAU 112, de către o angajată de la Ştrandul Termal Acâş, despre faptul că a fost agresată fizic. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că  în data de 12.07.2015,  în jurul orelor 13:00, în timp ce persoana vătămată  se afla în parcarea din faţa Ştrandului Termal Acâş a fost lovită cu pumnul la nivelul capului de către C. Gabriel de 35 ani,  din Acâş, nemulţumit de faptul că nu se putea deplasa cu combina agricolă la terenul pe care urma să-l  recolteze, datorită maşinilor  clienţilor Ştrandului Termal Acâş,  parcate pe marginea drumului.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Sâmbătă, în jurul orelor 22:50,  poliţiştii Secţiei Gherţa Mică, au fost sesizaţi prin SNUAU112, de către un bărbat din Valea Seacă,  despre faptul că soţia sa, C. Maria, de 51 de ani,  ar fi fost agresată fizic. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, în incinta unui bar din Valea Seacă, C. Simion de 42, din aceeași localitate i-a aplicat femeii lovituri la nivelul feţei.

Deoarece  victima a acuzat dureri, a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru investigaţii şi acordare de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

472 vizite
Distribuie pe