Locale Altele
Miercuri, 12 August 2020
Mie, 12 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Scandal la Beltiug și Carei
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 15 Iulie 2015

Marți, în jurul orelor 17.55, poliţiştii Secţiei  Beltiug, au fost sesizați telefonic prin SNUAU 112,  de către o tânără din Beltiug, despre faptul că în faţa unui bar din localitate este în desfăşurare un scandal între mai multe persoane. 

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului  au stabilit faptul că B. Nicolae, de 50 ani din  Beltiug a fost agresat fizic, pe fondul consumului de alcool, de trei consăteni, P. Florin de 39 ani, S. Istvan de 26 ani şi I. Ovidiu de 35 ani. În urma agresiunii, bărbatul a prezentat mai multe urme de violenţă la nivelul feţei.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Poliţiştii Municipiului Carei au fost sesizați telefonic, marți, în jurul orelor 22.20, prin SNUAU 112, de către L. Zoltan de 46 ani, din Carei,  despre faptul că  a fost  agresat fizic. 

În urma verfificărilor  poliţiştii au stabilit  faptul că pe fondul unor neînţelegeri, G. Alehandro de 22 ani, din Carei,  i-a aplicat victimei lovituri cu pumnul în zona feţei. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

723 vizite
Distribuie pe