Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Percheziții la traficanții de droguri
Poliția Satu Mare  - Joi, 16 Iulie 2015

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramureş au efectuat 14 percheziţii domiciliare în cinci judeţe, pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic internaţional de cocaină şi ecstasy.

Miercuri, poliţiştii Brigăzii de Combate a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca - Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T- B.T. Maramureş, au efectuat 14 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Maramureş, Suceava, Bihor, Vaslui şi Satu Mare.

La activităţi au participat poliţişti de la structurile de combatere a criminalităţii organizate din Oradea, Satu Mare, Suceava şi Vaslui, poliţişti şi jandarmi din Maramureş, precum şi două echipaje canine din cadrul Direcţiei Regionale a Vămilor Cluj.

Acţiunea a vizat destructurarea unei grupări infracţionale de trafic internaţional de droguri de mare risc, precum cocaină, comprimate MDMA şi ecstasy. Persoanele în cauză sunt bănuite că ar fi introdus droguri în ţară şi le-ar fi distribuit, fie direct, fie prin intermediari.

De asemenea, membrii grupării şi-ar fi creat legături bine structurate în mai multe ţări din comunitatea europeană, precum şi în state din America Latină, aderând la activitatea de criminalitate organizată a unor grupări transfrontaliere de trafic internaţional de droguri periculoase.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 964 pastile de ecstasy şi un gram de cannabis. Mai multe persoane urmează să fie conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureş, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate pentru probarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri mare risc.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Serviciul Român de Informaţii. 

1015 vizite
Distribuie pe