Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Un șofer beat și fără permis s-a răsturnat cu mașina în șanț
Poliția Satu Mare  - Marti, 28 Iulie 2015

Poliţiştii au fost sesizaţi, luni, la orele 23.22, prin SNUAU 112, despre faptul că pe DN 19 F, în localitatea Apa, judeţul Satu Mare, se află un autoturism răsturnat.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului care au stabilit că Vasile S. a condus autoturismul marca Hyundai, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile drum, carosabil umed, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanţul din partea stângă a direcţiei de deplasare. Din fericire în urma evenimentului nu au rezultat victime omeneşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemeea în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere.

În această situaţie se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea pe drumurile publice, a unui vehicul, pentru care leagea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul recoltări mostrelor biologice de sânge are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l în sânge şi conducerea pe drumurile a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

826 vizite
Distribuie pe