Locale Altele
Luni, 27 Septembrie 2021
Luni, 27 Sept 2021
Femei agresate la Foieni și Lechința
Poliția Satu Mare  - Duminica, 23 August 2015

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Carei au fost sesizați, vineri, l aora 14.50, prin apel 112, de către K. Agneta de 18 ani, domiciliată în localitatea Foieni, despre faptul că, în urma unei discuții contradictorii cu K. T. de 17 ani, din aceeași localitate, a fost lovită cu picioarele în zona abdomenului de aceasta și concubinul ei S. Ciprian de 24 ani, domiciliat fără forme legale în Foieni.

Victima a suferit contuzii la nivelul hemo-toracelui drept. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Sâmbătă, in jurul orelor 12:06, lucrătorii Postului de Poliție Comunală Călinești Oaș au fost sesizați prin apel 112 de către P. Floare de 46 de ani, domiciliată în comuna Vama, jud. Satu Mare, despre faptul că în timp ce se afla în localitatea Lechința și lucra terenul nepotului său M. Ionuț, a fost lovită cu pumnul și cu piciorul în zona feței de către fratele ei M. Aristide, de 55 de ani, din Lechința, cauzându-i leziuni la nivelul feței.

La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Gherța Mică și ai S.P.F. Tarna Mare, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

În cauză s-a înregistrat lucrare penală, numitul M. Aristide fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

 

677 vizite
Distribuie pe