Locale Altele
Luni, 25 Mai 2020
Luni, 25 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O femeie și un bărbat au fost agresați la Valea Seacă și Pișcolt
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 26 August 2015

Marţi seara, poliţiştii Secţiei Gherţa Mică, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, pe raza localităţii Valea Seacă, judeţul Satu Mare, o persoană ar fi fost agresată.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri Ioan C. ar fi agresat-o fizic pe soţia sa, în vârstă de 51 de ani.

Nu a fost solicitată intervenţia personalului medical în acest caz.

Miercuri, poliţiştii din cadrul Secţiei Petreşti, au fost sesizaţi prin apelul naţional unic de urgenţă 112, despre faptul că un tânăr ar fi fost agresat, pe raza localităţii Pişcolt, judeţul Satu Mare.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri Victor M. i-ar fi aplicat cumnatului său, în vârstă de 29 de ani, o lovitură cu pumnul în zona feţei.

 Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale, de către echipajul din cadrul Spitalului Municipal Carei, dar aceasta a refuzat transportarea la unitatea medicală.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

477 vizite
Distribuie pe