Locale Altele
Luni, 27 Ianuarie 2020
Luni, 27 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Contrabandişti de ţigări opriţi cu focuri de armă la graniţa cu Ucraina
Poliţia de Frontieră  - Miercuri, 23 Septembrie 2015

O patrulă formată din doi poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negreşti Oaş a observat marţi un autoturism de teren cu numere de înmatriculare englezeşti care se deplasa pe un drum forestier din apropierea frontierei de stat, nefiind justificată prezenţa acestuia în zonă.

Oamenii legii au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri autoturismul, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea în mare viteză.

Poliţiştii de frontieră au efectuat somaţiile legale prin voce şi, deoarece nici de această dată maşina nu s-a oprit, au fost executate patru focuri de avertisment în plan vertical şi 4 înspre pneurile autoturismului.

În acel moment maşina s-a oprit şi din ea au ieşit două persoane care au fugit în direcţii diferite. În urma acţiunii a fost reţinută o persoană de sex feminin, identificată ulterior ca fiind Maria S., de 32 ani, domiciliată pe raza judeţului Satu Mare.

La controlul efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite 9 colete ce conţineau cantitatea de 4.486 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 59.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea, autoturismul folosit la transportul ţigărilor a fost  indisponibilizat la sediul instituţiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar pe numele Mariei S. a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

751 vizite
Distribuie pe