Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Agresiuni la Satu Mare și Craidorolț
Poliția Satu Mare  - Luni, 19 Octombrie 2015

Duminică după-amiază, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de către Ioan B., despre faptul că ar fi fost agresat.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce se afla la intrarea într-un hypermarket din municipiul Satu Mare, Zoltan K., pe fondul consumului de alcool, l-ar fi agresat fizic pe reclamant, aplicându-i o palmă la nivelul feţei, cu toate că nu-l cunoştea pe acesta.

În acest caz  nu a fost necesară intervenţia personalului medical.

Tot duminică, în jurul orelor 20.00, poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza localităţii Craidorolţ, o persoană ar fi fost agresată.

La faţa locului  s-a deplasat de urgenţă patrula  formată din poliţişt şi jandarm, iar din cercetările efectuate a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, Arpad H. i-ar fi aplicat o lovitură cu piciorul, la nivelul capului, lui Marius P.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei, pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

530 vizite
Distribuie pe