Locale Altele
Luni, 25 Ianuarie 2021
Luni, 25 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tineri prinşi în flagrant în timp ce spărgeau o pizzerie
Leontina Volosciuc  - Luni, 16 Martie 2009

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, precum şi un minor de 17 ani au spart sâmbătă dimineaţa o pizzerie de pe strada Corvinilor şi au furat bunuri în valoare de 25.000 de lei.

Infractorii, clienţi fideli ai poliţiştilor, au fost prinşi în flagrant de o echipă de poliţişti de la Ordine Publică în timp ce scoteau din restaurant un calculator, o combină muzicală, telefoane, bunuri alimentare şi băuturi alcoolice.

Doi dintre ei, Alin M. şi Costel M, au intrat prin efracţie în incinta restaurantului. Poliţiştii i-au prins pe cei doi şi i-au dus la secţie. La interogare, oamenii legii au aflat că mai există şi o a treia persoană implicată în furt, Robert S., de 18 ani, care a fost ridicat ulterior din locuinţa sa de pe strada Ostrovului.

Poliţiştii au mai stabilit că tinerii au mai comis un furt în acelaşi restaurant, în noaptea de 9 spre 10 martie,  când au sustras bunuri în valoare de 5.000 lei.

Iniţial, cei trei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de 24 de ore, fiind prezentaţi apoi instanţei de judecată care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă de 29 de zile. Minorul de 17 ani va fi judecat în stare de libertate. Prejudiciul a fost recuperat şi predat patronului.

Tags: flagrant  spargere  pizzerie  
1098 vizite
Distribuie pe