Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Microbuz furat din Germania, descoperit în PTF Petea
ITPF Sighetu Marmației  - Joi, 17 Decembrie 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat şi indisponibilizat un microbuz marca Renault în valoare de aproximativ 18.000 euro, care era căutat de autorităţile din Germania pentru confiscare.

Miercuri, în jurul orei 20.00, s-a prezentat în P.T.F. Petea, jud. Satu Mare, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul german Karl F., în vârstă de 57 de ani, conducând un microbuz marca Renault Master, înmatriculat în Germania.

Cu ocazia controlului de frontieră, oamenii legii au constatat că maşina figurează în bazele de date ca fiind căutată pentru confiscare, alertă introdusă, în bazele de date ale Interpol, de către autorităţile din Germania, din data de 12.12.2015.

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 18.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Petea, până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Codul Penal.

823 vizite
Distribuie pe