Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Familie de vârstnici snopită în bătaie în propria locuință
Serviciul de Ambulanță Satu Mare  - Luni, 4 Ianuarie 2016

Ambulanța Satu Mare a fost solicitată luni, 3 ianuarie 2016, la ora 23.44, în comuna Vetiș unde o familie de vârstnici a fost agresată de către o persoană necunoscută care a pătrus în locuință forțând ușa casei.

Echipajul cu asistent medical sosit la fața locului a preluat o persoană de sex masculine în vârstă de 71 de ani care prezenta un Traumatism cranio-cerebral acut cu plaga de cca. . ¾ cm cu multiple contuzii provocare de agresor și pe soția acestuia în vârstă de 66 ani cu traumatism cranian și pierdere de cunoștință cu multiple plăgi faciale.

Pacienții au fost transportați sub supraveghere la UPU Satu Mare unde s-au făcut investigații și au fost tratați corespunzător în continuare.

Cazul a intrat atenția Poliției Criminalistice care urmează să identifice agresorul.

În perioada 2 – 3 ianuarie echipajele Serviciului de Ambulanță au intervenit la 221 solicitări din care 167 cazuri pentru urgențe.

Iată și comunicatul de presă al IPJ Satu Mare „La data de 03 ianuarie, orele 23.45, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Satu Mare au fost solicitaţi să intervină, pe raza localităţii Vetiş, judeţul Satu Mare, unde două persoane ar fi fost agresate de persoane necunoscute.

Din cercetările efectuate oamenii legii au stabilit că, Raimund B., Cristian B., şi Virgil  P., au forţat uşa de acces şi au pătruns în locuinţa unui bărbat în vârstă de 71 de ani şi l-au supus pe acesta şi soţia sa la acte de violenţă, aplicându-le lovituri. Cei trei au răvăşit locuinţa căutând bani şi bunuri de valoare, însă au părăsit locuinţa fără a sustrage vreun bun.

Cele două persoane agresate, au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijilor medicale necesare.

Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, au fost identificaţi de poliţiştii, la scurt timp de la sesizarea faptei şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare  cu propunerile legale care se impun în acest caz.”

 

 

 

   În această situaţie se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

866 vizite
Distribuie pe