Locale Altele
Marti, 17 Mai 2022
Marti, 17 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Minor arestat preventiv pentru tentativă de omor
Poliția Satu Mare  - Joi, 11 Februarie 2016

În data de 17 ianuarie 2016, ora 14.00, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin S.N.A.U. 112 despre faptul că în faţa magazinului mixt din  localitatea Vama,  judeţul Satu Mare, un bărbat a fost lovit cu un topor în cap de către un tânăr necunoscut. 

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un minor de 15 ani din Vama a avut un conflict spontan cu un unchi de-al său.

Sub influenţa acestui conflict, minorul s-a înarmat cu un topor, a ieşit în stradă şi ajuns în faţa magazinului mai sus amintit, unde se afla persoana vătămată şi fără să aibă vreo discuţie în prealabil cu aceasta, i-a aplicat  o lovitură cu toporul în zona capului.

Victima a fost identificată ca fiind Alexandru D. de 43 de ani, din  Vama şi a fost transportată  la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare unde a rămas internată.

În cursul zilei de 10.02.2016, procurorul din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Satu Mare, a prezentat minorul în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmand ca cercetările să continue sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

790 vizite
Distribuie pe