Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Furt de energie electrică în localitățile Oar și Vetiș
Jandarmeria Satu Mare  - Vineri, 12 Februarie 2016

Joi, 11 februarie a.c,  jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil au participat în colaborare cu  angajaţi ai S.C. ELECTRICA S.A. la o acţiune comună pe linie de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică, în  localități din județul Satu Mare.

Cu acest prilej, jandarmii împreună cu lucrătorii de la S.C. Electrica S.A. au constatat că, la mai multe imobile de pe raza localităților Oar și Vetiș se sustrage energie electrică  fără a fi contorizată. 

Astfel, s-a constatat că, mai multe persoane și-au  branşat locuinţele cu energie electrică fără a avea contract cu societatea de distribuție a energiei electrice, sustrăgând în acest fel energie electrică.

Persoanele în cauză au fost identificate ca fiind Ștefan S.,  Rodica B., Nicolae S., Daniel C.  toți din județul Satu Mare.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiuni de furt energie electrică art. 228 Cod Penal şi folosirea de instalaţii clandestine pentru ocolirea aparatelor de măsurat conform Legii nr. 123/10.07.2012 art. 92 alin. 2.

 

882 vizite
Distribuie pe