Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Tineri arestați pentru furt calificat
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 17 Februarie 2016

Un grup de tineri bănuiţi de comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat, a fost destrămat odată cu identificarea lor de către poliţişti.

Luni,  I.P.J. Satu Mare a fost sesizat de către Pal K. de 40 de ani din localitatea Porumbeşti, despre faptul că în noaptea precedentă, a surprins un grup de tineri care au pătruns în anexele din gospodăria lui şi care au dispărut la apariţia lui.

Poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit pe parcursul zilei să-i identifice pe Bence P. de 20 ani, Istvan S. de 28 ani ambii din Porumbeşti, Ioan  R., de 18 ani, Ion N., de 33 ani din Halmeu  şi A.N. de 17 ani, din localitatea Derşida, jud.Salaj, ca fiind principalii bănuiţi în comiterea infracţiunii, aceştia intenţionând să sustragă eventuale bunuri şi obiecte de valoare. Surprinşi fiind de proprietar, au părăsit zona fără bunuri asupra lor.

În urma activităţilor desfaşurate, trei dintre bănuiţi au fost prinşi in cursul zilei de 15.02.2016, iar  în ziua următoare, ca urmare a prezentării lor în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă,  Judecătoria Satu Mare a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Tot în cursul zilei de ieri, au fost prinşi şi ceilalţi doi bănuiţi, respectiv Bence P. si Ion N, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei în vederea luării măsurilor preventive.

Cercetările continuă sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

621 vizite
Distribuie pe