Locale Altele
Duminica, 5 Aprilie 2020
Dum, 5 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Falşi poliţişti mascaţi au īncercat să tālhărească o familie din Micula
Florin Răchitan  - Marti, 23 Februarie 2016

În urmă cu o săptămână, în 14 februarie, un grup de patru bărbaţi purtând pe cap măşti negre asemănătoare cu cele ale poliţiştilor din trupele speciale de intervenţie, au intrat într-o casă din Micula, unde strigând „Poliţia! Mâinile sus!” au încercat să tâlhărească familia compusă din Iosif Varadi, concubina sa şi trei copii.

Unul dintre bărbaţi, care avea şi o insignă de poliţist la piept, agita un pistol care părea a fi adevărat şi îi cerea proprietarului casei să-i arate unde-şi ţine banii şi bijuteriile, în timp ce un alt mascat îi lovea cu un baston pe ceilalţi membri ai familiei şi pe un prieten aflat întâmplător în casă, în vizită.

La un moment dat, pe uşă a intrat şi un nepot în vârstă de 13 ani, care s-a speriat şi a luat-o la fugă, dar a fost prins de unul dintre mascaţi şi adus înapoi în casă, pus cu faţa la perete.

După multe căutări prin casă, mascaţii nu au găsit nici bani nici bijuterii şi au plecat la fel de rapid cum au venit, după care Iosif Varadi a sunat la Poliţia adevărată.

Cu toate că evenimentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, Poliţia nu a făcut nici o menţiune despre acesta în comunicatele zilnice pe care le transmite presei. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Răducu Silaghi, a declarat că, la fel ca în alte cazuri asemănătoare, informaţiile nu au fost făcute publice din raţiuni ce ţin de eficienţa anchetei. Deocamdată nu există nici un suspect, dar poliţiştii au deja câteva piste pe care efectuează cercetările, urmând să comunice rezultatele acestora.

1250 vizite
Distribuie pe