Locale Altele
Joi, 2 Iulie 2020
Joi, 2 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prins de jandarmi în timp ce voia să fure bunuri dintr-un autoturism
Jandarmeria Satu Mare  - Marti, 23 Februarie 2016

Un bărbat din Satu Mare ar putea fi cercetat penal pentru distrugere după ce  a fost surprins de jandarmi în timp ce forţa portiera unui autoturism parcat într-un loc public din Satu Mare.

Este vorba de un localnic în vârstă de 46 de ani care, la  sfârşitul săptămânii trecute a fost  oprit de un echipaj de  jandarmerie în timp ce forţa portiera unui autoturism, parcat pe strada Marsilia din municipiul Satu Mare.

După ce  a fost avertizat de jandarmi să  înceteze activitatea,  bărbatul a fost oprit, iar din spusele acestuia a reieşit faptul că intenţionase să sustragă bunuri din respectivul autoturism. A fost contactat proprietarul vehiculului care a constatat că portiera din  faţă prezenta urme de forţare, iar încuietoarea nu mai funcţiona.

În aceste condiţii, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere, jandarmii au întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

643 vizite
Distribuie pe