Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Criminalul din Giungi a fost condamnat la închisoare pe viață
Veronica Hodas  - Joi, 25 Februarie 2016

În cadrul ședinței de bilanț care a avut loc joi la Tribunalul Satu Mare, președintele Secției Penale, judecătorul Mihai Ciorcaș a declarat că în anul 2015 un sătmărean a fost condamnat la închisoare pe viață.

Este vorba de Marcel Nagy în vârstă de 36 ani din Giungi care în cursul anului trecut și-a ucis cu sânge rece ambii părinți, răstignindu-și mama pe o scândură.

Judecătorul Mihai Ciorcaș a menționat că detenția pe viață este cea mai grea pedeapsă din România și o astfel de pedeapsă, care se aplică rar, a mai fost dată la Satu Mare în anul 2009 tot de același judecător.

Reamintim că ucigașul a fost în stare de ebrietate în momentul în care și-a omorât cu bestialitate părinții în propria lor casă. După această oribilă crimă, Marcel Nagy s-a prezentat la preotul satului să se confeseze, iar când au intrat în „casa groazei” preotul și un vecin al său au descoperit o scenă desprinsă din filme horror.

Sătenii au spus atunci că bărbatul era cunoscut pentru scandalurile pe care le făcea acasă, la beţie, nu de puţine ori bătându-şi părinţii, însă autorităţile nu au făcut nimic deoarece mama lui nu a depus niciodată plângere la Poliţie.

1131 vizite
Distribuie pe