Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Bătrānă din Livada violată și tālhărită īn propria casă
Poliția Satu Mare  - Marti, 1 Martie 2016

Bărbat bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie şi viol,identificat  şi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Duminică, o persoană din Livada a sesizat poliţia prin apel la SNAU 112, despre  faptul că în noaptea de 27/28.02.2016, soacra sa de 76 de ani, care locuieşte singură, a fost agresată în propria locuinţă de către o persoană necunoscută.

Poliţiştii din Livada au demarat cercetările sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, reuşind în scurt timp, în cursul zilei de duminică,  identificarea principalului bănuit,  ca fiind Anton V. de 34 de ani din Livada.

Cercetările au stabilit că în noaptea respectivă, bărbatul a pătruns în locuinţa victimei şi sub ameninţări i-a cerut acesteia banii pe care îi deţine. Constatând că victima nu deţine bani sau alte valori, agresorul i-a aplicat mai multe lovituri,  după care prin constrângere, a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta.

Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas sub supraveghere.

Ca urmare a prezentării agresorului în cursul zilei de ieri, de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Satu Mare  a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmand ca cercetările să continue sub aspectul savârşirii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie  şi viol.

833 vizite
Distribuie pe