Locale Altele
Joi, 26 Mai 2022
Joi, 26 Mai 2022
Un tractorist fără permis a acroșat o căruță și a părăsit locul faptei
Poliția Satu Mare  - Luni, 4 Aprilie 2016

Un tractorist a acroşat, cu utilajul de discuit ataşat, o căruţă, după care a părăsit locul incidentului.

Duminică, la ora, 20.55, poliţiştii Secţiei  Rurale Beltiug, au fost sesizați prin apel la  SNUAU 112, de către  Istvan B., de 36 ani, din Socond, despre faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că, reclamantul, în timp ce se afla staţionat cu căruţa pe partea dreaptă a DJ 193A din direcţia Răteşti – Socond, a fost acroşat cu discul tractat de un tractor, care ulterior şi-a continuat drumul.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tractorul a fost condus de către Cornel S. de 20 de ani, din comuna Beltiug, care la aproximativ un kilometru de localitatea Rătești a acroșat căruța staționată a reclamantului, fără a se opri.

Tractorul a fost identificat pe câmp la aproximativ un kilometru de drumul judeţean, abandonat, stabilindu-se că nu este inregistrat sau înmatriculat.

De asemenea s-a stabilit că tractoristul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma incidentului nu au rezultat victime, cercetările urmând să continue pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei în cadrul dosarului penal constituit în acest scop.

Tags: accident  tranctor  caruta  parasire  loc  incident  
745 vizite
Distribuie pe