Locale Altele
Luni, 25 Octombrie 2021
Luni, 25 Oct 2021
Reținut după ce a furat bani dintr-un bar din Satu Mare
Poliția Satu Mare  - Joi, 7 Aprilie 2016

Poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au prins un bărbat, la scurt timp după ce acesta a sustras bani dintr-o borsetă aflată în spatele tejghelei de servire a unui bar din Satu Mare. Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Miercuri, în jurul orei 13:00, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel SNUAU112, despre faptul că persoane necunoscute au sustras bani dintr-o borsetă aflată în spatele tejghelei de servire a unui bar.

Echipa de cercetare constituită la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, a reuşit în scurt timp identificarea principalului bănuit de comiterea furtului,  ca fiind Geza S. de 51 de ani din Satu Mare.

Cercetările au relevat faptul că bărbatul, profitând de neatenţia personalului localului, a sustras dintr-o borsetă aflată în spatele tejghelei de servire  suma de 3.680 lei, bani proveniţi din încasări.

O parte din prejudiciul creat a fost recuperat, asupra celui în cauză fiind găsiţi 810 lei, care au fost restituiţi părţii vătămate.

Cercetările continuă cu autorul în stare de reţinere, urmând ca acesta să fie  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive.

Tags: retinut  furt  bar  
959 vizite
Distribuie pe