Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bătăi la meciurile de fotbal din Vama și Dorolț
Poliția Satu Mare  - Luni, 11 Aprilie 2016

La două dintre meciurile de fotbal ce au avut loc în cursul zilei de duminică în judeţ, s-au manifestat acte de violenţă.

Astfel, duminică, la orele 16:00, poliţiştii  Secţiei Rurale Negreşti Oaş, au fost solicitaţi  să intervină la un eveniment petrecut  pe un teren de fotbal în comuna Vama.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că în timpul meciului, între doi jucători a izbucnit un conflict în urma căruia Gheorghe C. de 21 de ani din Vama, l-a lovit cu pumnul în faţă pe I.D. de 17 ani din Bixad.

Victima a fost transportată de către familie la spitalul din Baia Mare, iar agresorului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Tot în cursul zilei de ieri,  la ora 17:40, poliţiştii Secţiei Rurale Satu Mare, au fost nevoiţi să intervină la un conflict izbucnit  la stadionul din Dorolţ.

În fapt, cu ocazia meciului de fotbal din localitate, numiţii Iuliu O. şi Imre O. de  35, respectiv 38 de ani, ambii din Dorolţ, l-au întâlnit pe Miklos F. de 42 de ani, cu care aveau un conflict mai vechi, iar pe fondul unor discuţii contradictorii, cei doi l-au lovit cu pumnii şi picioarele  la nivelul capului și feței pe Miklos F.,  provocându-i leziuni.

Victima a fost transportată la spital pentru  investigaţii şi îngrijiri medicale, în timp ce agresorii sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe.

Tags: batai  scandal  teren  fotbal  vama  dorolt  
1170 vizite
Distribuie pe