Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Reținut după ce a fost prins în timp ce spărgea ușa unui magazin
Poliția Satu Mare  - Vineri, 6 Mai 2016

Un bărbat de 46 de ani din Satu Mare a fost reţinut pentru 24 de ore pentru o tentativă de furt calificat. Bărbatul se afla sub restricţiile impuse de măsura controlului judiciar dispusă anterior împotriva lui.  

În data de 04/05.05.2016, în jurul orei 01:15, Albert B. de 46 ani din Satu Mare a fost surprins în flagrant de către patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul poliţiei municipale, în timp ce spărgea geamul termopan de la uşa de acces într-un magazin  situat pe strada Martirilor Deportaţi din Satu Mare, încercând să sustragă bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei.

De  menţionat că şi de această dată flagrantul a fost posibil datorită unui cetăţean, care nu a trecut pasiv pe lângă infracţiune şi a sunat în timp util la numărul de urgenţe 112.

În urma cercetărilor efectuate, faţă de bănuitul în cauză a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 ore, întrucât s-a constatat că încălcase restricţiile impuse de controlul judiciar dispus anterior împotriva sa pentru  alte fapte penale comise,  urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar.

Cercetările continuă.

Tags: retinut  furt  magazin  
948 vizite
Distribuie pe