Locale Altele
Luni, 30 Martie 2020
Luni, 30 Mar 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tânăr prins după ce a furat bunuri dintr-o casă din Pișcolt
Poliția Satu Mare  - Marti, 10 Mai 2016

Un tânăr de 23 de ani din Pişcolt, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt, a fost identificat de poliţişti la câteva ore de la reclamarea faptei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Luni, la ora 13.00, la sediul Secției Rurale Petrești s-a prezentat Francisc Z. de 53 ani, din  comuna  Pișcolt care a sesizat organele de poliţie despre faptul că în data de 07.05.2016, în intervalul orar 10.00-15.00, persoane necunoscute au pătruns fără drept în imobilului său, de unde au sustras un DVD player.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată din poliţiştii Postului de Poliţie Pișcolt, însoţiţi de un specialist criminalist, care în urma activităților desfășurate, au identificat principalul bănuit în  comiterea faptei, ca fiind Otto S. de 23 ani, din Pișcolt.

Cercetările au relevat faptul că, în data de 07.05.2016, în jurul orei 11.00, tânărul, observând că proprietarul a plecat de la domiciliu, după ce s-a asigurat că nu este observat, prin forţarea uşii de acces a pătruns în imobil,  de unde a sustras aparatul electronic în valoare de aproximativ 200 lei.

Bunul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate iar cel în cauză este cercetat  în stare de libertate  sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.
Tags: furt  locuinta  piscolt  
469 vizite
Distribuie pe