Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Accidente rutiere în localitățile Batarci și Carei
Poliția Satu Mare  - Joi, 26 Mai 2016

În această perioadă, în baza unui plan de acţiune la nivel naţional, pe raza întregului judeţ se desfăşoară acţiuni de prevenire și combatere cât mai eficientă a fenomenului criminogen înregistrat  în materie de accidente rutiere şi implicit  victimizare rutieră,  comise pe fondul  consumului de alcool,  în concurenţă cu viteza excesivă  si alte abateri.

Astfel, miercuri în jurul orei 12:45, poliţiştii  Secţiei Rurale Gherţa Mică, în timp ce acţionau pe raza de competenţă, s-au sesizat despre producerea unui eveniment rutier.

În fapt, numitul I.P. de 31 de ani din Batarci, circulând pe  DJ109 M, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de V.T. de 62 de ani, care circula regulamentar  pe drumul cu prioritate din direcţia Batarci- Tarna Mare, intrând in coliziune cu acesta, rezultând doar pagube materiale.

În urma verificarilor efectuate s-a stabilit că cel care a cauzat evenimentul, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule motiv pentru care este cercetat pentru conducere fără permis.

Tot miercuri, în jurul orei 01.50, poliţiştii rutieri careieni au constatat cu ocazia intervenţiei la soluţionarea unei tamponări produse pe strada Dobrogeanu Gherea, că unul din conducătorii auto, C.F. de 31 ani, din Carei, a condus autoturismul fără ca să posede permis de conducere,  iar pentru plăcuţele de înmatriculare aplicate, deţinea o adeverinţă de circulaţie expirată.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că cel de la volan consumase alcool, aparatul indicând o concentraţie alcoolică de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit în acest scop.

Tags: accidente rutiere  batarci  carei    
932 vizite
Distribuie pe