Locale Altele
Luni, 18 Ianuarie 2021
Luni, 18 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Transport ilegal de țigări de contrabandă la Pișcolt
Poliția Satu Mare  - Luni, 30 Mai 2016

Polițiștii Secției Rurale Petrești au identificat în trafic un transport de țigări provenite din activități de contrabandă.

Acționând în urma desfășurării unor activități specifice, polițiștii Secției Rurale Petrești,  au oprit pentru control în trafic, în data de 29.05.2016  la ora 09:30,în localitatea Pișcolt,  un ansamblu de vehicule alcătuit din cap tractor marca Scania și semiremorcă, înmatriculate în județul Arad, care se deplasa dinspre  Carei înspre Oradea.

La volanul vehiculului a fost identificat un bărbat cu dublă cetățenie, română si moldovenească, de 32 de ani din municipiul Arad, iar cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că acesta avea ascunse în lăcașul destinat trusei de scule din cabina capului tractor, un numar de 56 pachete țigări a câte 20 fire țigarete fiecare, având aplicate timbru emis de autoritatile fiscale ucrainiene și pentru care bărbatul nu a putut prezenta acte de proveniență.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea  infracțiunii de  contrabandă cu țigări , faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006.

 Cantitatea de țigări a fost confiscată, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregului complex de împrejurări în care s-a comis fapta.

Tags: transport ilegal  tigari contrabanda  piscolt  
728 vizite
Distribuie pe