Locale Altele
Luni, 18 Octombrie 2021
Luni, 18 Oct 2021
Tânăr reținut după ce a comis mai multe furturi
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 1 Iunie 2016

Un tânăr de 18 ani din Livada, pe care poliţiştii îi bănuiesc de comiterea mai multor furturi și tentative la furt pe raza comunelor Orașu Nou și Racșa, a fost prins ieri de către poliţiştii Secției Rurale Negrești Oaș și reținut pentru 24 de ore.

În fapt, tânărul a fost surprins în comuna Orașu Nou, în jurul orei 05.00 a zilei de 31.05.2016, de către patrula mixtă de ordine și siguranță publică a Secției Rurale, formată dintr-un polițist și un jandarm, la scurt timp după comiterea unui furt, cu bunuri provenite din furturi asupra lui.

Din primele cercetări rezultă că bănuitul T.P. de 18 ani din Livada, ar fi pătruns în noaptea de 30/31.05.2016 în curtea mai multor imobile din Racșa și Orașu Nou, de unde a sustras diverse bunuri, în special din mașinile parcate în curți.

Activităţile de documentare şi investigare continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale  cu cel în cauză în stare de reținere, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Tags: retinut  hot  furturi  
1156 vizite
Distribuie pe