Locale Altele
Luni, 18 Octombrie 2021
Luni, 18 Oct 2021
Spărgător de locuințe reținut de polițiștii sătmăreni
Poliția Satu Mare  - Vineri, 3 Iunie 2016

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliței Municipiului Satu Mare, au prins în cursul zilei de ieri un tânăr de 24 ani din Satu Mare, bănuit în comiterea mai multor furturi din locuințe. Cel în cauză a fost  reținut pentru 24 de ore.

Joi, în urma activităților specifice și de urmărire penală desfășurate, polițiștii judiciariști l-au identificat pe numitul A.V. de 24 de ani din Satu Mare, în sarcina căruia s-a stabilit că  în data de 01.06.2016 ar fi pătruns prin escaladarea geamului, într-un imobil de pe strada  Nicolae  Bălcescu din Satu Mare, de unde a sustras bani și bunuri, cauzând un prejudiciu de 5.540 de lei, din care s-a recuperat aproximativ 90%.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că bănuitul  ar fi pătruns și în alte locuințe, profitând de faptul că proprietarii nu aveau asigurate cu cheia ușile de acces în locuințe.

Astfel, în seara de 22.05.2016, ar fi pătruns într-un apartament de pe strada Mareșal Averescu, unde de pe un corp de mobilier aflat pe hol, a sustras o borsetă și un portofel în care se aflau actele personale și 2.050 lei iar în seara zilei de 24.05.2016, a pătruns într-o locuință de pe strada  Stefan cel Mare, de unde nu a reușit să sustragă bunuri, fiind surprins de proprietar.

Activităţile de documentare a activității infracţionale  continuă cu tânărul  în stare de reținere, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Tags: hot  locuinte  retinut  
1078 vizite
Distribuie pe