Locale Altele
Luni, 18 Octombrie 2021
Luni, 18 Oct 2021
Tânăr din Gherța Mare reținut după ce a dat mai multe spargeri
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 8 Iunie 2016

Un tânăr de 25 ani din Gherța Mare, pe care poliţiştii îl bănuiesc de comiterea mai multor furturi și tentative la furt pe raza orașului Negrești Oaș și a comunelor învecinate a fost prins marți de către poliţişti și reținut pentru 24 de ore.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției Rurale Gherța Mică în colaborare cu judiciariștii din Negrești Oaș, l-au identificat și reținut în cursul zilei de ieri pe I.K. de 25 de ani din Gherța Mică, care  în noaptea de 22/23.05.2016  ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei braserii din comuna Turț, de unde a sustras  mai multe bunuri, printre care băuturi alcoolice și țigări, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.

Din extinderea cercetărilor  rezultă că bănuitul ar fi pătruns în ziua de 01.05.2016  într-un imobil de locuit de pe strada Unirii din Negrești Oaș, de unde însă nu a reușit să sustragă bunuri întrucât a fost surprins de proprietar și a fugit.

Activităţile de documentare şi investigare continuă atât pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale  cât și pentru recuperarea prejudiciului, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Tags: hot  furturi  tanar  retinut  
1043 vizite
Distribuie pe