Locale Altele
Joi, 4 Iunie 2020
Joi, 4 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cel mai fraier contrabandist de ţigări de Ucraina
Poliția de Frontieră  - Joi, 9 Iunie 2016

Miercuri, în jurul orei 10.00, polițiștii de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al STPF Satu Mare au oprit pentru control, în localitatea Livada, un autovehicul Mercedes Sprinter, înmatriculat în jud. Satu Mare. Mașina era condusă de Vasile Z., în vârstă de 29 de ani, din jud. Satu Mare.

La controlul efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au observat, în compartimentul de marfă, mai mulți saci din rafie de culoare albă în care se aflau țigări, fapt pentru care mașina a fost condusă la sediul STPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii, oamenii legii au descoperit 4.400 pachete de țigări marca Rothmans, cu timbru fiscal ucrainean, în valoare totală de 19.800 lei.

Şoferul a declarat că a cumpărat țigările din localitatea Livada, de la un cetățean ucrainean ale cărui date de identitate nu le cunoaște. Totodată, acesta le-a spus polițiștilor de frontieră că mai are și acasă niște pachete cu țigări, pe care dorește să le pună la dispoziția poliţiştilor.

Vasile Z. i-a condus pe polițiștii de frontieră la domiciliul său, unde, într-o anexă a imobilului, într-un butoi de tablă, mai avea 400 de pachete de țigări marca Jin-Ling, cu marcaje duty-free Ucraina.

Întreaga cantitate de țigări, 4.800 pachete ţigări, în valoare de 21.600 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoutilitara în valoare de 22.500 lei a fost indisponibilizată la sediul STPF Satu Mare. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Tags: contrabanda  tigari  ucraina  
2352 vizite
Distribuie pe