Locale Altele
Vineri, 27 Ianuarie 2023
Vin, 27 Ian 2023
A furat peste 4.000 lei dintr-un local din Ardud
Poliția Satu Mare  - Marti, 14 Iunie 2016

Un bărbat de 35 de ani din Ardud, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt, a fost identificat de poliţişti în scurt de la reclamarea faptei. Jumătate din prejudiciul cauzat  a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Luni, la sediul Poliției orșului Ardud, s-a prezentat gestionara unui restaurant din localitate, care a sesizat faptul că la sfârșitul programului de lucru din ziua precedentă, barmana de serviciu a constatat că îi lipsesc 4.300 lei, bani proveniți din încasări.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din Ardud au reușit în cursul zilei să-l identifice pe principalul bănuit în comiterea faptei, ca fiind C.S. de 35 de ani din Ardud.

În fapt, cel în cauză, aflându-se incinta localului mai sus menționat, profitând de neatenția barmanei de serviciu, a  intrat după bar, iar dintr-o borsetă aflată sub tejghea, ar fi sustras 4.300 lei, bani proveniți din încasări și care aparțineau unității.

Cercetările continuă cu bărbatul în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii de către acesta a infracțiunii de furt calificat.

 

 

Tags: furt  bani  local  ardud  
1420 vizite
Distribuie pe