Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Reținut după ce a furat bunuri dintr-o locuință
Poliția Satu Mare  - Luni, 20 Iunie 2016

Un bărbat din Turulung a fost identificat de polițiști după ce a fost surprins de proprietar în timp ce încerca să sustragă bunuri. Pentu fapta comisă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vineri, la ora 13:02, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel telefonic la SNAU 112, de către  proprietarul unei locuințe de pe strada  Mihail Kogălniceanu din Satu Mare, despre faptul că a surprins într-una din camere un bărbat care încerca să sustragă mai multe bunuri.

La fața locului a intervenit în scurt timp patrula de siguranță publică, care l-a identificat la fața locului pe V.S. de 31 de ani din Turulung.

Cazul a fost preluat de către polițiștii de investigații criminale care au stabilit că cel în cauză, după ce a intrat fraudulos în locuință, se pregătise să sustragă un televizor LCD, pe care îl așezase deja într-o husă de material textil, dar și alte bunuri, evaluate în total la aproximativ 4.500 lei, toate recuperate și restituite părții vătămate.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, urmând ca a doua zi să îl prezinte  Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

În data de 18.06.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a sesizat instanța de judecată, care a dispus emiterea pe numele celui în cauză a unui  mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tags: furt locuinta  hot  retinut  
1134 vizite
Distribuie pe