Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Tānăr reținut după ce a tālhărit o femeie pe strada Brāndușa
Poliția Satu Mare  - Luni, 1 August 2016

Poliţiştii sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani din municipiu, bănuit că ar fi comis o tâlhărie.  El va fi prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare  cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Duminică, în jurul orei 18.30, o femeie de 35 din Satu Mare a sesizat poliţia prin apel la SNAU 112, despre faptul că a fost victima unei tâlhării.

Ea a relatat că în timp ce se deplasa pe strada Brândușa din municipiul Satu Mare, o persoană necunoscută a deposedat-o prin smulgere de un portmoneu în care avea acte personale si suma de 180 lei.

Întrucât în momentul comiterii faptei victima a alertat și publicul din zonă, intervenția promptă a cetățenilor a făcut posibilă identificarea imediată de către patrula de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, care acționa în zonă, a principalului bănuit în comiterea tâlhăriei.

Aportul civic dat de cetățeni, pentru care aducem mulțumiri și în acest context,  si-a dovedit înca o dată eficiența. Astfel, a fost identificat ca bănuit în comiterea  infracțiunii,  L.H. de 20 de ani din Satu Mare, de la care a fost recuperat prejudiciul cauzat și ulterior restituit părții vătămate.

Cercetările vor fi continuate de către polițiștii de investigații criminale, sub aspectul săvârșirii de către tânăr a infracțiunii de tâlhărie.

Tags: talhar retinut  femeie talharita  satu mare  
1087 vizite
Distribuie pe