Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Reținut după ce a furat bunuri dintr-o locuință
Poliția Satu Mare  - Marti, 2 August 2016

Un bărbat din Satu Mare, bănuit de comiterea unui furt din locuință, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti.

Poliţiştii sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 51 de ani din municipiu, bănuit că ar fi comis un furt. 

Întrucât față de acesta a fost dispusă de către instanță măsura controlului judiciar, pentru comiterea anterioară a altor fapte penale, urmează a fi prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare  cu propunere de înlocuire a controlului judiciar cu arestul preventiv.

În fapt, la data de 01.08.2016, în jurul orei 09.40, numitul G.S. de 51 ani, din Satu Mare, profitând de fereastra lăsată larg deschisă a unui imobil de pe strada Anton Pann din municipiu,  prin escaladare, ar fi pătruns în imobil, fiind observat de către o vecină în timp ce ieșea pe fereastra imobilului cu bunuri asupra lui.

Femeia a alertat atât poliția, cât și partea vătămată, astfel că principalul bănuit a fost prins de către aceștia în zona Pieței 14 Mai, cu bunurile în valoare aproximativă de 200 lei asupra sa, care au fost restituite păgubitului.

Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, cu presupusul autor în stare de reținere, urmând ca acesta să fie prezentat Judecătoriei Satu Mare cu propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive.

Tags: furt locuinta  barbat  retinut  
849 vizite
Distribuie pe