Locale Altele
Marti, 17 Septembrie 2019
Marti, 17 Sept 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pulbere de beat şi fără permis, a făcut raliu cu maşina nevestei
Poliția Satu Mare  - Joi, 4 August 2016

Polițiștii rutieri negreșteni, aflați în supravegherea traficului pe DJ 109 L, au identificat miercuri un autoturism înmatriculat în Franța, care  a fost înregistrat de aparatul radar depășind viteza legală în localitatea Boinești.

Conducătorul auto nu a oprit la  semnalele regulamentare ale poliţiştilor, fiind identificat și prins ulterior, în comuna Călineşti Oaş.

La volan a fost identificat I.P. de 29 ani, din comuna Bixad, iar în urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, dar și faptul că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, întrucât aparatul etilotest a indicat, în urma testului efectuat, o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aer expirat.

Extinzând cercetările polițiștii au mai stabilit că autoturismul în cauză a fost încredințat, pentru a fi condus, de către soția celui în cauză, care de altfel este și proprietara vehiculului, deși cunoștea faptul că soțul ei nu posedă permis de conducere.

În acest context, a fost întocmit un dosar penal în care ambii soți sunt cercetați, unul pentru conducere  fără permis și sub influența alcoolului iar celălalt pentru încredinţarea cu ştiinţă a unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care ştia că nu deţine permis de conducere.

Tags: raliu  masina  beat  
759 vizite
Distribuie pe