Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Tată și fiică tālhăriți de patru tineri īn propria casă
Poliția Satu Mare  - Marti, 30 August 2016

Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, bănuiți de comiterea unei tâlhării, au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști și depuși în arestul Poliției Județene.

În noaptea de duminică spre luni, la ora 03:37, printr-un apel telefonic la 112, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat de către un bărbat de 47 de ani din localitatea Giorocuta, comuna Supur, despre faptul că a fost victima unei tâlhării.

În scurt timp polițiștii Secției Rurale Tășnad ajunși la fața locului, au stabilit că cele sesizate se confirmă, consatând faptul că patru persoane necunoscute ar fi intrat în locuința reclamantului, în care se mai afla fiica acestuia de 18 ani și prin amenintări cu acte de violență, le-ar fi solicitat celor doi să le predea o anumită sumă de bani.

Sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, polițiștii Secției Rurale Tășnad, beneficiind în activitățile de investigare de sprijinul colegilor de la Secția Rurală Beltiug, dar și de polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au reușit în cursul zilei de luni identificarea și prinderea celor patru bănuiți de comiterea faptei, respectiv patru tineri de 18, 23, 24 și 25 de ani, toți din comuna Socond.

În sarcina acestora s-a stabilit că în noaptea de 29/30.08.2016, în jurul orei 03.30, ar fi pătruns în locuința părților vătămate, pe ușa de acces aflată deschisă, unde prin amenințare cu un box (rozetă) si a unui topor, le-ar fi cerut suma de 250 euro. Sub presiunea amenințării, bărbatul victimă s-a conformat și a înmânat agresorilor suma solicitată.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată cu cei patru tineri în stare de reținere, urmând ca în cursul zilei de astăzi să  fie prezentați instanței cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

 

Tags: talharie  giorocuta  tata si fiica  talhari retinuti  
1380 vizite
Distribuie pe