Locale Altele
Duminica, 5 Aprilie 2020
Dum, 5 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cultură de canabis descoperită în județul Satu Mare
Poliția Satu Mare  - Vineri, 9 Septembrie 2016

În urma a trei percheziții efectuate pe raza județului Satu Mare, a fost descoperită o cultură formată din 52 de plante de canabis.

Miercuri, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., cu sprijinul I.P.J. Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.-.B.T. Satu Mare, au efectuat trei percheziții domiciliare în urma cărora a fost descoperită o cultură ilicită de cannabis indica.

Din anchetă au rezultat indicii că, un bărbat, de 31 de ani, ar fi constituit un grup infracțional organizat, iar  în activitatea ilicită ar fi fost sprijinit alte două persoane, de 34, respectiv 23 de ani.

Cultura era compusă din 52 de plante de cannabis (25 de kilograme de masă verde), cu  dimensiuni cuprinse între 100 și 220 de centimetri.

În urma audierilor, D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare  a emis ordonanţe de reţinere faţă de două dintre cele trei persoane sub aspectul  săvârșirii  infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și deținere și cultivare fără drept  de droguri de risc (cannabis).

De asemenea, în cauză s-a beneficiat de sprijinul I.J.J.Satu Mare.

Tags: cultura cannabis  satu mare  plante cannabis  
1885 vizite
Distribuie pe