Locale Altele
Luni, 26 Iulie 2021
Luni, 26 Iul 2021
Beat şi fără permis, a provocat un accident în lanţ la Negreşti Oaş
Poliția Satu Mare  - Vineri, 23 Septembrie 2016

În data de 22 septembrie, în jurul orelor 14.10, pe strada Victoriei din Negreşti Oaş a avut loc un eveniment rutier în  care au fost implicate trei autoturisme.

Sosiţi la locul accidentului, poliţiştii rutieri negreşteni au constatat faptul că un bărbat de 45 ani, din Negreşti Oaş, în timp ce conducea autoturismul nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, condus regulamentar de o femeie în vârstă de 64 ani, acroşându-l  în partea din spate. 

În urma impactului acesta a fost proiectat într-un alt  autoturism, care circula în aceeaşi direcţie de deplasare.

Întrucât conducătorul autoturismului care a provocat  accidentul emana o puternică halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o valoare de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul orăşenesc Negreşti Oaş, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge, pe cea de-a doua a refuzat-o.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul figurează cu permisul de conducere reţinut, astfel că nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul de conducere reţinut. Pe numele şoferului a fost emis mandat de reţinere pentru 24 ore, fiind încarcerat la arestul IPJ Satu Mare, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tags: accident  lant  negresti oas  
1206 vizite
Distribuie pe