Locale Altele
Marti, 27 Septembrie 2022
Marti, 27 Sept 2022
Tineri răniți în timp ce se plimbau cu motocicleta
Poliția Satu Mare  - Marti, 25 Octombrie 2016

Doi tineri din Satu Mare, circulând cu motocicleta, au fost răniți într-un accident rutier petrecut luni, pe strada Botizului din Satu Mare, ca urmare  a faptului că un șofer nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație.

Polițiștii rutieri sătmăreni au fost solicitați să intervină luni, în jurul orei 12.15, pentru soluționarea unui eveniment rutier produs pe strada Botizului din municipiu.

Din cercetările la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 49 ani, din Satu Mare, conducând  o autoutilitară pe strada Botizului, pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulație a intrat în coliziune cu un motociclu, condus în aceeași direcție de mers de un tânăr de 26 ani, din Satu Mare.

În urma evenimentului motociclistul a fost rănit ușor, în schimb, o tânără de 20 de ani din Satu Mare,  pasageră  pe motociclu, a fost rănită grav. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, în cadrul dosarului penal în care cercetările vor continua pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tags: motociclisti accidentati  tineri raniti  
1142 vizite
Distribuie pe