Locale Altele
Duminica, 29 Noiembrie 2020
Dum, 29 Nov 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ucrainean prins cu 7.500 pachete țigări de contrabandă
ITPF Sighetu Marmației   - Duminica, 6 Noiembrie 2016

Sâmbătă, în jurul orei 20.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negreşti Oaş - I.T.P.F. Sighetu Marmației au declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, oamenii legii au observat mai multe persoane care transportau, de la frontiera de stat către interiorul ţării, colete voluminoase pe care le încărcau într-un autoturism marca Saab, înmatriculat în Anglia, oprit în zonă.

Imediat, s-a procedat la somarea prin voce a persoanelor în cauză, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele şi s-au dispersat în direcţii diferite.

În urma acţiunii, poliţiştii de frontieră au reţinut un cetăţean ucrainean, Yuriy S., în vârstă de 27 de ani. De asemenea, au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin despre caz în vederea cercetării în comun  a evenimentului.

Poliţiştii de frontieră au descoperit la faţa locului şi în autoturismul Saab, 15 colete, învelite în folie de culoare neagră care conţineau 7.500 pachete ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 68.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cetăţeanul ucrainean este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Totodată, autoturismul marca Saab, în valoare de 6.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

Tags: tigari contrabanda  cetatean ucrainean  
468 vizite
Distribuie pe