Locale Altele
Joi, 9 Aprilie 2020
Joi, 9 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zeci de kilograme de carne au fost consfiscate de inspectorii DSVSA
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 16 Noiembrie 2016

Zeci de kilograme de carne confiscate și amenzi de peste 7.000 de lei au fost aplicate marți, 15.11.a.c. într-o acțiune a polițiștilor Secției Rurale Valea Vinului și a inspectorilor  DSVSA Satu Mare.

În baza Planului național care se derulează în aceste zile pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare și de origine animal, provenite din importuri și achiziții intracomunitare sau a căror provenienţă nu este stabilită, desfăşurate în pieţe, târguri, oboare şi zona adiacentă acestora, au fost derulate verificări la societăți comerciale care oferă servicii de vânzare cu amănuntul, în comunele arondate Secției Rurale Valea Vinului.

Nereguli referitoare la depozitarea în condiții corespunzătoare a cărnii au fost  identificate la magazine din Pomi, Borlești, Valea Vinului Culciu Mare și Ambud.

La un magazin din Poiana Codrului se vindeau produse de panificație expirate, iar la o societate comercială din Bârsău au fost oferite spre vânzare legume pentru care nu existau documente de proveniență. Acte de proveniență nu a putut prezenta nici  administratorul unei societăți comerciale din Pomi pentru produsele din alcool pe care le comercializa.

Împreună cu inspectorii DSVSA Satu Mare, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.300 lei și au ridicat în vederea confiscării 85 kg de carne, 46 kg legume, produse din alcool si de patiserie.

Tags: carne confiscata  inspectie  dsvsa  
494 vizite
Distribuie pe