Locale Altele
Joi, 9 Iulie 2020
Joi, 9 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Hoți prinși de polițiștii sătmăreni
Poliția Satu Mare  - Duminica, 27 Noiembrie 2016

Acțiune amplă a polițiștilor Secției Rurale Satu Mare pe raza comunelor Vetiș și Odoreu, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de natură judiciară și pentru depistarea persoanelor bănuite în comiterea de furturi.

Cu ocazia acțiunii s-au abordat cele două categorii de infracţiuni care au o pondere însemnată în volumul faptelor penale de acest tip, respectiv furturile din locuinţă şi cele din societăţi comerciale.

Astfel, au fost identificate și prinse mai multe persoane bănuite de comiterea unor furturi pe raza celor două comune, cum ar fi:

Un tânăr de 24 de ani din localitatea Decebal, este bănuit că în noaptea de 06/07.10.2016 ar fi pătruns prin efracţie într-o anexă a unui imobil din aceeași localitate, de unde a sustras un ferăstrău mecanic. 

Prejudiciul estimat la 1.100 lei a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Continuând cercetările în dosarul penal în care proprietarul unei ferme de animale din comuna Vetiș a reclamat furtul mai multor animale, polițiștii au identificat ca principal bănuit un bărbat de 38 de ani din Sătmărel, în sarcina căruia s-a reținut că în noaptea de 21/22.10.2016 ar pătruns prin efracţie în ferma susmenționată, de unde a sustras un număr de nouă caprine. Prejudiciul în valoare de 3.000 lei a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Și din anexele unui imobil din Odoreu a fost reclamat un furt de către proprietar, astfel că în cursul zilei de ieri a fost prins un minor de 15 ani din localitate, care în seara zilei de 20.11.2016 ar fi pătruns prin efracţie în anexa locuinţei părţii vatamate, de unde a sustras diverse bunuri electrice în valoare de 600 lei, prejudiciul fiind recuperat și în acest caz în totalitate.

În toate cele trei dosare penale cercetările continuă cu principalii bănuiți în stare de libertate.

 

Tags: hoti locuinte  actiune ampla  odoreu  vetis  
670 vizite
Distribuie pe