Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Patru persoane rănite în urma unor accidente rutiere
Poliția Satu Mare  - Vineri, 2 Decembrie 2016

Marți, în jurul orei 08.10, polițiștii rutieri sătmăreni au intervenit la un eveniment  produs în comuna Botiz, județul Satu Mare.

În fapt, o sătmăreancă de 52 ani, conducând  un autoturism, proprietate privată, pe fondul neacordării  priorității de trecere, la intersecția străzii Șirul Mare cu strada Oșvareu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 ani din Satu Mare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge.

Tot marți, în jurul  orei 15.30, polițiștii rutieri din cadrul  Poliției orașului Livada, au fost solicitați să intervină la un eveniment produs în afara localității Livada.

Sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 51 ani, din Livada, care se deplasa cu un autoturism pe DN 1C, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, a intrat în coliziune laterală cu autoturism condus de  o tânără de 28 ani din Livada, din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest. În cazul conducătorului auto a  rezultat concentrația  alcoolică de  1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul conducătoarei auto, rezultatul a  fost negativ.

Joi, în jurul orei 08.20, polițiștii rutieri careieni au intervenit la un eveniment rutier, în afara localității Dindeștiu Mic, județul Satu Mare.

Cercetările polițiștilor au relevat faptul că un bărbat de 27 ani, din Carei,  conducând un autoturism,  pe DC 124,  pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum umed, a pătruns pe contrasens și a intrat  în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 29 ani, din Vetis.

În urma evenimentului, doi pasageri care se aflau în autoturismul condus de careian, au fost răniți și transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,  s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cele trei cauze s-au întocmit dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare  corporală din culpă.

 

Tags: raniti  accidente rutiere  
1626 vizite
Distribuie pe