Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
A parcat mașina plină cu țigări lângă Piața Mare. Polițiștii au confiscat țigările.
Poliția Satu Mare  - Marti, 20 Decembrie 2016

În urma unor activități specifice desfășurate, polițiștii sătmăreni au descoperit 7.020 de țigarete susceptibile a proveni din contrabadă. 

În noaptea de 18 spre 19 decembrie 2016, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare s-au sesizat despre faptul că într-un autoturism parcat în zona Pieței de Alimente nr. 1, s-ar afla țigări provenite din activități de contrabandă.

Desfășurând activități specifice în astfel de situații, polițiștii judiciariști au reușit în cursul zilei de ieri identificarea deținătorului autoturismului în persoana unui bărbat de 50 de ani din Satu Mare. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au decoperit 351 pachete de țigări, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă.

Pachetele  de țigări, ce nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal, de proveniență  Ucraina, au fost ridicate în vederea confiscării iar în  cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Tags: tigari  masina  parcata  piata  
1306 vizite
Distribuie pe