Locale Altele
Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Mie, 20 Nov 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Furt de lemne la Lipău și Socond
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 21 Decembrie 2016

Prevenirea şi combaterea delictelor silvice constituie priorităţi permanente pentru poliţiştii sătmăreni, astfel că structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti şi cei din mediul rural  intensifică  activităţile de prevenire şi combatere a faptelor ilicite în acest domeniu.

În acest context, polițiștii Secției Rurale Valea Vinului, au identificat marți, în localitatea Lipău, un bărbat de 30 de ani din comuna Homoroade, care transporta cu o căruță  lemn de foc pentru care nu deținea documente corespunzătoare conform  cantității transportate.

Cel în cauză a fost sancționat în baza Legii 171/2010 iar cantitatea de 1,5 mc material lemons a fost ridicată în vederea confiscării.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Secției Rurale Beltiug au identificat doi minori, de 13 respectiv 15 ani, din comuna Socond, care au tăiat ilegal din padurea Canton Silvic 7 Babța, 5 arbori. După stabilirea calculului valoric al materialului lemons, se va face încadrarea juridică a faptei.

Tags: furt arbori  lipau  socond  
797 vizite
Distribuie pe