Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cercetată pentru comercializarea ilegală de articole pirotehnice
Poliția Satu Mare  - Vineri, 30 Decembrie 2016

Administratorul unei societăți comerciale este cercetat de polițiști pentru operațiuni ilegale cu articole pirotehnice.

Joi, polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase ai Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au efectuat controale la șase societăți comerciale autorizate să efectueze operațiuni cu articole pirotehnice din categoria  I, de pe raza județului Satu Mare.

Cu ocazia verificărilor, a fost depistată o tânără de  de 24 ani din Satu Mare, administrator al unei societăți comerciale, care, la punctul de lucru din Negrești Oaș, ar fi deținut și  comercializat articole pirotehnice din cat. II – IV, destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

Articolele pirotehnice în cauză, constând în 4 baterii de artificii a câte 25 de focuri și 18 baterii de artificii a câte 7 focuri, toate din categoria F II, au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiuni de comercializare către publicul larg de articole pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37 lit. c, din Lg. 126/1995, privin regimul materiilor explozive.

Tags: petarde  vanzare ilegala  
718 vizite
Distribuie pe