Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Doi cetățeni iranieni, opriți la frontiera cu Ungaria
ITPF Sighetu Marmației  - Miercuri, 22 Februarie 2017

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat în zona de competență doi cetățeni iranieni, unul solicitant de azil, iar celălalt posesor al unui permis de rezidență pe teritoriul țării noastre, care intenționau să iasă ilegal din România.

Luni, 20 februarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, pe timpul desfășurării unei misiuni în zona de competență,  au observat pe direcția localității Petea două persoane care se deplasau pe jos, spre o zonă împădurită din apropierea frontierei de stat.

Polițiștii de frontieră au procedat la reținerea celor două persoane, care nu își justificau prezența în zona de frontieră și le-au condus la sediul STPF Satu Mare pentru verificări.

Din primele cercetări s-a constatat că este vorba de doi cetățeni iranieni, unul în vârstă de 37 de ani, solicitant de azil pe teritoriul României, iar celălalt, în vârstă de 30 de ani, posesor al unui permis de rezidență în țara noastră.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

 

Tags: iranieni  frontiera ungaria  depistati  
1119 vizite
Distribuie pe