Locale Altele
Sambata, 22 Ianuarie 2022
Sam, 22 Ian 2022
Trei minori din Ardud prinși după ce au comis un jaf
Poliția Satu Mare  - Luni, 13 Martie 2017

În noaptea de duminică spre luni,  la ora 00.18, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin SNUAU 112 de  către un bărbat de 88 de ani, din Ardud, despre faptul că, înainte de miezul nopții, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa lui,  în scop de jaf.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii orașului Ardud, au stabilit că  în cursul nopţii, în jurul orei 23.30, trei persoane necunoscute, având fețele acoperite, au intrat  prin efracţie în locuinţa victimei,  i-au aplicat acesteia mai multe lovituri şi i-au sustras banii găsiți în casă, respectiv 100 de lei, după care au părăsit locuinţa.

Poliţiştii au continuat cerectările, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare,  reuşind în scurt timp să identifice  principalii bănuiţi de comiterea faptei, ca fiind trei minori în vârstă de 15, 16 respectiv 17 ani, toți din Ardud.

Aceștia vor fi prezentați magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive, cercetările urmând să continue pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

 

Tags: jaf  ardud  tineri prinsi  
963 vizite
Distribuie pe