Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Trei afgani ascunși într-un camion încărcat cu pneuri
Florin Răchitan  - Sambata, 13 Mai 2017

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berveni, împreună cu lucrători ai Secţiei 3 Poliţia Rurală Satu Mare, au oprit vineri în trafic, pe drumul european E671, pe raza localităţii Doba, un camion marca Volvo.

Conducătorul auto, cetăţeanul sârb Danilo P., în vârstă de 38 de ani, transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, pneuri pentru autoturisme, cu destinaţia Rusia, marfă care valora, conform declarației sale, aproximativ un milion de euro.

La controlul camionului, poliţiştii de frontieră au descoperit, deasupra pneurilor, 3 persoane de sex masculin. În cadrul primelor verificări s-a constatat că cei în cauză sunt cetățeni afgani, un bărbat de 30 de ani şi 2 minori, de 13, respectiv 16 ani.

În continuare se efectuează cercetări de către lucători din cadrul Serviciului Teritorial PF Satu Mare în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, iar conform procedurilor legale, cei trei cetăţeni afgani au fost predaţi de către polițiștii de frontieră lucrătorilor IGI – Biroul pentru Imigrări Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale.

Tags: migranti  afgani  camion  pneuri  
1165 vizite
Distribuie pe