Locale Altele
Joi, 2 Aprilie 2020
Joi, 2 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au vândut artificii fără a avea autorizație
Poliția Satu Mare  - Luni, 15 Mai 2017

În cursul zilei de duminică, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat verificări cu privire la modul de respectare a prevederilor legale referitoare la deținerea și vânzarea de articole pirotehnice.

Astfel, a fost identificată o femeie de 41 de ani din Satu Mare, administrator al unei societăți comerciale cu punct de lucru pe strada Nicolae Golescu, care deținea și oferea spre vînzare 28 bucăți articole pirotehnice, respectiv artificii din categoria  I, fără a deține autorizație, la punctul de lucru.  

În același context, a fost identificată o vânzătoare de 52 de ani din Viile Satu Mare, care oferea spre vânzare la punctul de lucru al unei societăți comerciale de pe strada Prahova din Satu Mare, 17 bucăți artificii din categoria  I, fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege.

În ambele cazuri, materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  detinere si comercializarea de obiecte pirotehnice fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 37, lit. a, din Legea 126/1995, privind regimul materiilor explozive.

Tags: vanzare artificii  ilegal  
406 vizite
Distribuie pe